Bezplatné ocenenie Čo dokážeme

Najväčšou výhodou používania Matterportu je, že realitná kancelária, ktorá ho používa, šetrí čas sebe, vlastníkom nehnuteľností i záujemcom. Matterport Pro 3D kamera nasníma vybraný objekt a do 24 hodín z neho vytvorí virtuálnu prehliadku s kompletným 3D modelom a pôdorysom. Všetky tieto podklady sú potom súčasťou inzerátu, ktorý láka na internete pozornosť, záujemca sa z nich dozvie všetko potrebné a následne ide na obhliadku pripravený a vie, čo ho na mieste čaká.

Keďže záujemca si môže nehnuteľnosť detailne pozrieť vďaka virtuálnej realite, na obhliadku ide iba v prípade vážneho záujmu. Vlastník i maklér sú tak odbremenený od zbytočných obhliadok.  „Predávajúci si tak nemusí robiť starosti s neustálym upratovaním svojho domu či bytu a netrávi svoj čas vyčkávaním na záujemcov o kúpu. Na druhej strane kupujúci nemusí strácať čas zdĺhavými obhliadkami realít, ale pozrie si ich z pohodlia svojho domova s takým pocitom, ako keby sa po nich prechádzal osobne. A hlavne kedykoľvek, kdekoľvek a akokoľvek bude chcieť,“ tvrdí Patrik Bojda z Time 4 Dreams, ktorý s používaním moderných technológií vo svoje realitnej kancelárii začal už v roku 2016. Prioritou bolo totiž reálne zobrazenie nehnuteľnosti. Klienti sa tam „vedia poprechádzať“ a pozrieť si detaily, riešenia, dispozíciu a iné detaily.

Patrik Bojda okrem technológie Matterport nedá dopustiť ani na kvalitné videá a zábery z dronu. Tento atraktívny obsah potom publikuje aj na sociálnych sieťach, čiže dosah ponúkaných nehnuteľností zasiahne väčší okruh ľudí na internete a nehnuteľnosť sa preto predá rýchlejšie. Ak sú videoprehliadky doplnené aj zaujímavou hudbou,  z hľadania nehnuteľností na internete sa stane príjemný audiovizuálny zážitok. Ten urobí na záujemcu dobrý dojem a to je pri predaji nehnuteľnosti výborný základ nasledujúcej spolupráce.

 

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Dotknutá osoba v súlade s príslušnými ustanoveniami zákona č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len ,,ZoOOÚ“) potvrdzuje správnosť a aktuálnosť svojich osobných údajov uvedených v kontaktom formulári. Dotknutá osoba týmto čestne vyhlasuje, že udeľuje prevádzkovateľovi svoj výslovný, slobodný, vážny a bezvýhradný súhlas so spracúvaním jej osobných údajov v rozsahu: meno, priezvisko, telefonický kontakt, e-mailová adresa na účel kontaktovania dotknutej osoby ako záujemcu o spoluprácu v informačnom systéme sprostredkovateľa ,,klienti“ počas doby 180 dní od udelenia tohto súhlasu. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať tento súhlas so spracovaním osobných údajov rovnakým spôsobom, akým ho udelila. Odvolanie súhlasu nemá vplyv na zákonnosť spracúvania osobných údajov založeného na súhlase pred jeho odvolaním. Práva dotknutej osoby vymedzujú najmä §§ 19 – 30 ZoOOÚ. Práva a povinnosti sprostredkovateľa, ako prevádzkovateľa, vymedzujú najmä §§ 31 – 46 ZoOOÚ. Dotknutá osoba potvrdzuje, že sprostredkovateľ splnil svoju oznamovaciu povinnosť v rozsahu požadovanom ZoOOÚ. Dotknutá osoba berie na vedomie, že na zabezpečenie toho, že spracúvanie jej osobných údajov sa vykonáva v súlade so ZoOOÚ sprostredkovateľ prijal primerané technické, organizačné a personálne opatrenia zodpovedajúce spôsobu spracúvania osobných údajov, pričom zobral do úvahy najmä použiteľné technické prostriedky, dôvernosť a dôležitosť spracúvaných osobných údajov, ako aj rozsah možných rizík, ktoré sú spôsobilé narušiť bezpečnosť alebo funkčnosť jeho informačných systémov. Sprostredkovateľ bude s osobnými údajmi dotknutej osoby zaobchádzať a nakladať v súlade s platnými a účinnými právnymi predpismi.